Den fantastiske vannkraften

Vi gjør morgendagen helt elektrisk basert på den fantastiske vannkraften. Les mer om vår fornybare produksjon.

Les mer

bærekraft og miljø

Fornybar og helt elektrisk

Vi er i en særstilling med en helt ren og fossilfri kraftforsyning basert på all den fantastiske vannkraften i Norge. Vi har forberedt det grønne skiftet i over 100 år, og er en av løsningene for å løse klimautfordringene.

 

Les mer

hvordan og hvorfor

Vi produserer 100 % fornybar energi,
og leverer den hjem til de tusen hjem og virksomheter

Vi gjør morgendagen helt elektrisk!

Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på den fantastiske vannkraften! Vi produserer 100 % fornybar energi og leverer den helt fram til de tusen hjem og virksomheter. Vi har fokus på å skape store verdier lokalt, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn.

Samfunn

Lokalt engasjement og støtte

karriere

I Glitre Energi skal du få mulighet til å bli klok, stolt og glad!

Vi ønsker motiverte, engasjerte og resultatorientert medarbeidere og ledere som vil bidra til utviklingen av et fremtidsrettet og miljøfokusert energikonsern. Vi jobber med å gjøre morgendagen helt elektrisk, og vi har plass til flere på laget.

Jobbe hos oss

fusjon glitre energi og agder energi

Å Energi – Kraft og kompetanse til grønn omstilling

Glitre Energi og Agder Energi ønsker å skape et kraftsenter for utvikling av ren energi og grønne arbeidsplasser. Med vår størrelse, felles kompetanse og innovasjonskraft kan vi skape større verdier av vannkraften vår, og bygge nye arbeidsplasser innen fornybar energi og grønn industri lokalt. Det vil kunne trygge jobber, velferd og inntekter til lokalsamfunnene i fremtiden.

Det nye selskapet skal hete Å Energi – les mer om det nye navnet her. 

teknologi og innovasjon

Pådriver for et helt elektrisk samfunn

 

Gjennom teknologi, innovasjon og utvikling skal vi lykkes med omstilling til en grønnere og mer effektiv energiforsyning.

I over hundre år har vi i Glitre Energi vært en pådriver for et helt elektrisk samfunn. Vi har turt å se og satse på nye muligheter og nye løsninger – til det beste for deg, meg og samfunnet rundt oss.

Folk og fag

Vår egen fagblogg

Digitalisering og maskinlæring innen vannkraft

Digitalisering og maskinlæring innen vannkraft

Selv om vi tar for gitt at det alltid er spenning i stikkontakten, så krever vannkraftverkene våre kontinuerlig overvåking, vedlikehold og oppgraderinger for at vi skal kunne sikre at disse alltid leverer elektrisk energi til deg som forbruker.

Fra tresliperi til smartkraftverk

Fra tresliperi til smartkraftverk

Hensfoss kraftverk er under rehabilitering, og gammelt gull skal få glitre i mange nye år. Utvendig er det kun snakk om å fikse opp fasaden på det 75 år gamle kraftverket, mens innvendig skjer det større endringer. Målet er at vi på nye Hensfoss kraftverk skal kunne produsere enda mer ren og fornybar strøm med akkurat samme mengde vann.

Innovasjon og trikkeskinner

| | |

Innovasjon og trikkeskinner

For mange av oss finnes det knapt noe bedre enn ski på trikkeskinner i sol, god glid, og noe varmt på termosen. Vi er i flyt. Og ser vi et utkikkspunkt, en knaus eller en liten topp, så hender det til og med vi forlater sporet, kanskje gjennom strevsomt terrenget, i jakten på det lille ekstra, og dagens instashot så klart.

Vi må bruke nettet smart

| | | |

Vi må bruke nettet smart

Vi tar det for gitt. Strømmen er alltid i kontakten når vi skal lage middag, skru på TVen eller lade elbilen. I Norge er vi heldigvis godt vant med å ha et strømnett som tåler at vi alle kan bruke strømmen når vi trenger den.

15 Kundeløfter fra strømsalgsbransjen

| |

15 Kundeløfter fra strømsalgsbransjen

Vi strømselgere har historisk alltid vært i nær kontakt med våre kunder. På veien frem til et fullelektrisk samfunn må vi nå ta et enda større ansvar.

Strømmens dag i dag!

Strømmens dag i dag!

Strøm gir oss lys, varme og opplevelser døgnet rundt – hele året. Strøm er viktig i dag, og blir enda viktigere i morgen for å løse klimaproblemene. Torsdag 23. januar markerer vi Strømmens dag!

Team som trives

| | |

Team som trives

Det er lett for ledere å skaffe seg kjennskap til de ansattes faglige kompetanse. Kjennskap til ansattes personlige kompetanse krever mer arbeid.