Den fantastiske vannkraften

Vi gjør morgendagen helt elektrisk basert på den fantastiske vannkraften. Les mer om vår fornybare produksjon.

Les mer

miljø og klima

Fornybar og helt elektrisk

Vi er i en særstilling med en helt ren og fossilfri kraftforsyning basert på all den fantastiske vannkraften i Norge. Vi har forberedt det grønne skiftet i over 100 år, og er en av løsningene for å løse klimautfordringene.

 

Les mer

hvordan og hvorfor

Vi produserer 100 % fornybar energi,
og leverer den hjem til de tusen hjem og virksomheter

Vi gjør morgendagen helt elektrisk!

Glitre Energi eier, utvikler og drifter livsnødvendig infrastruktur basert på den fantastiske vannkraften! Vi produserer 100 % fornybar energi og leverer den helt fram til de tusen hjem og virksomheter. Vi har fokus på å skape store verdier lokalt, ta miljøansvar og være en pådriver for et helt elektrisk samfunn.

Samfunn

Lokalt engasjement og støtte

karriere

I Glitre Energi skal du få mulighet til å bli klok, stolt og glad!

Vi ønsker motiverte, engasjerte og resultatorientert medarbeidere og ledere som vil bidra til utviklingen av et fremtidsrettet og miljøfokusert energikonsern. Vi jobber med å gjøre morgendagen helt elektrisk, og vi har plass til flere på laget.

Jobbe hos oss

Folk og fag

Vår egen fagblogg

15 Kundeløfter fra strømsalgsbransjen

| |

15 Kundeløfter fra strømsalgsbransjen

Vi strømselgere har historisk alltid vært i nær kontakt med våre kunder. På veien frem til et fullelektrisk samfunn må vi nå ta et enda større ansvar.

Strømmens dag i dag!

Strømmens dag i dag!

Strøm gir oss lys, varme og opplevelser døgnet rundt – hele året. Strøm er viktig i dag, og blir enda viktigere i morgen for å løse klimaproblemene. Torsdag 23. januar markerer vi Strømmens dag!

Team som trives

| | |

Team som trives

Det er lett for ledere å skaffe seg kjennskap til de ansattes faglige kompetanse. Kjennskap til ansattes personlige kompetanse krever mer arbeid.