Små grønne

Morgendagens miljø- og teknoambassadører

Små grønne

Det er barn og unge som skal bidra til at deres morgendag blir helt elektrisk.

Vårt bidrag inn i det det grønne skiftet og den teknologiske utviklingen gjør vi for fremtidige generasjoner. De grønne fotavtrykkene setter vi i Glitre Energi for å forme og skape en trygg, god og bærekraftig fremtid for barn og unge.

Vi er helt avhengig av å lytte til barn og unge, og være gode rollemodeller for generasjonen som skal utvikle samfunnet vårt videre.

De Små grønne er de som helt uten filter er åpne for nye muligheter, frie ideer og løsninger som kan føre til helt nye måter å tenke på. Kanskje kan vi voksne lære litt, og bruke barnas nysgjerrighet og lekenhet til å skape løsninger som kan bidra til å gjøre verden litt bedre.

Små grønne om gjenbruk

Hva er gjenbruk og hva kan gjenbruk bli til?  Det har våre små grønne gode og kreative svar på»

Små grønne om bærekraft, del 2

Hvorfor må vi passe på jordkloden? Og hvordan vil den se ut når baarna blir store? De små grønne satser på roboter, råtne trær og litt varmere vær. Snurr film!

Små grønne om bærekraft

Herlig ærlig! De små grønne kommer med mange gode tips til bærekraftige tiltak som voksne kan bli bedre på. Er du villig til å prøve noen av tipsene?

Små grønne møter gammel teknologi

Vi har snakket med en engasjert skolegjeng om deres tanker om teknologi og duppeditter fra «gamle dager». Sjekk ut deres tanker i filmen nedenfor!

Små grønne møter energi

Hva er egentlig energi? Handler det om løping og sånt, eller at man skal orke å gjøre ting? Hør hva denne gjengen har å si om energi.

Små grønne møter strøm

Strøm kan være mye, for eksempel vekststrøm og en annen som vi ikke husker navnet på. Og kan man lage strøm ved å løpe mange runder rundt badebassenget? Og hvorfor trenger men egentlig strøm? Hør disse 6- og 8-åringens sjarmerende svar nedenfor.

Små grønne møter miljø

Hørt om han som kjørte til postkassa si? Det kan vel ikke være bra for miljøet! Hør disse herlige barnas tanker om miljøet i filmen nedenfor.

Små grønne om hvorfor vi trenger strøm

Ja, hva bruker vi egentlig strømmen til? Ipaden, hjertet, lys? Hør hvorfor de Små grønne mener strøm er viktig.