Publisert: , 31. - 2019 |  

Byttedag med Godset

Tirsdag 4. juni arrangerer vi for første gang klesbyttedag sammen med Strømsgodset på SIF-huset på Gulskogen i Drammen.

Målet med dagen er at flere skal kunne fornye garderoben sin uten negativ påvirkning på miljøet.

Byttedager har blitt veldig populært rundt om i hele landet og nå ønsker vi i Glitre Energi sammen med Strømsgodset. som to viktige samfunnsaktører, å bli med på denne trenden.

– Mange av oss har mye fine klær, sko og treningstøy liggende hjemme som vi ikke bruker. Det kan være det ikke passer, man ikke liker det eller at man har vokst fra noe. Med en slik byttedag har man en fantastisk anledning til å gi videre det som ikke passer, samtidig som man kan fornye garderoben med noe nytt, sier Strømsgodset leder for privatmarked, Signe Rismyhr Engelund.

Strømsgodset har også et restlager av diverse gammelt supporterutstyr som det vil være mulig å bytte til seg denne dagen.

– Vi gleder oss til å prøve dette i Drammen sammen med Strømsgodset. Vi har et samfunnsløfte om å ta miljøansvar i alt vi gjør – både små og store tiltak, og dette er et tiltak vi synes er spennende å være med på, sier Merete Bronsta, merkevareansvarlig i Glitre Energi.

– Ikke alle er klar over at klær koster miljøet. Både produksjon og transport kan være forurensende og kreve mye ressurser. Da må det være flott med gjenbruk, samtidig som man kan fornye garderoben sin, sier hun om byttedagen.
Slik fungerer det:

  • Du tar med opptil 7 forskjellige klesplagg og/eller sko som leveres inn når du kommer (OBS: alt som leveres inn må være rent og pent)
  • For plaggene du leverer inn får du en klesbyttelapp som gir deg rett til å plukke ut andre plagg (opptil 7 stk., ut ifra hvor mange plagg du leverer inn)
  • Du kan da ta med deg det samme antallet klær som du leverte inn ut igjen, og «betaler» med din klesbyttelapp
  • Eventuelt restlager som blir igjen leveres til Fretex

Klesinnveksling skjer fra kl. 14:00, selve klesbyttingen skjer fra kl. 15-18.

Lever gjerne klærne dine før kl. 15 dersom du har anledning, så rekker vi å legge de ut i lokalet.

Inviter med deg venner og familie på en sosial, miljøvennlig og annerledes handletur!