Publisert: , 27. - 2017 |  

Fornyer samarbeidet med SHK

SHK Gliltre 1 (1 of 1)

Robert Hedin i SHK og Merete Bronsta i Glitre Energi

 

Glitre Energi fornyer samarbeidet og spiller på lag med St.Hallvard Håndballklubb også kommende sesong. Lierklubben med store ambisjoner på elitenivå, satser også bredt på utvikling av guttehåndballen i distriktet. Det passer godt med Glitre Energis verdier.

 

–  Like viktig som å støtte opp om elitesatsingen er det å støtte opp om den jobben klubben gjør med bredde-satsingen for guttene i de lokale klubbene i distriktet, sier Merete Bronsta, ansvarlig for omdømme og merkevare i Glitre Energi.

 

Takknemlig

Ny daglig leder Robert Hedin i St. Hallvard HK er glad for å fornye avtalen.

– Vi er takknemlige og glade for å fornye samarbeidet med Glitre Energi. Det er viktig for oss å ha en stor og lokal samfunnsaktør som Glitre Energi med på laget, sier Hedin.

– Vi gleder oss til å samarbeide videre både om elitehåndballen og breddeklubbene, sier han.

 

 

Verdier 

Etter et kort opphold i herrenes eliteserie i fjor, er liungene med trener Glenn Solberg tilbake i 1. divisjon kommende sesong. De har samme mål om å skape landets beste trenings- og utviklingsmiljø for unge håndballspillere, og er i tillegg opptatt av samfunnsansvar og gi tilbake til lokalsamfunnet, og har blant annet engasjert seg i frivillige tilbud for barn.

 

– SHK fremmer gode verdier som er sammenfallende med vårt verdigrunnlag i Glitre Energi – åpenhet, respekt, begeistring og TÆL, sier Merete Bronsta.

 

– Vi vil jobbe mer sammen med klubben for å sette fokus på å ta et tydeligere samfunnsansvar i lokalsamfunnet, sier hun.

 

 

Gir tilbake med Lokalbidraget

– I avtalen vi har inngått gir vi tilbake til de lokale klubbene via Lokalbidraget som generer penger til klubbene for hver ny strømkunde. Dette håper vi vil komme alle de lokale klubbene tilgode, sier hun.