Samfunn

Vi bidrar til lokal utvikling, tar miljøansvar og er en viktig pådriver for et helt elektrisk samfunn.

Glitre Energi støtter opp om en rekke tiltak i lokalmiljøet

For Glitre Energi er det viktig å engasjere seg og støtte opp om lokalsamfunnet i regionen. I over 100 år har Glitre Energi vært en solid bidragsyter i regionen, en drivkraft innen innovasjon og utvikling, og en leverandør av ren strøm.

Som offentlig eid selskap er det helt naturlig å gi tilbake til lokalsamfunnene vi er så stolte av. Gjennom våre samarbeidsavtaler med store og små idrettslag i regionen har vi gitt bidrag til over 300 lag og foreninger i våre eierkommuner.

Energistøtten

Støtte til lokale lag og foreninger

Hva er Energistøtten?

Energistøtten består av totalt 300 000 kroner som fordeles mellom lag og foreninger i kommunene Drammen, Kongsberg, Lier og Hadeland. Kanskje du representerer et lag eller en forening, eller kanskje du kjenner noen som bør søke?

Søknadsfristen for Energistøtten 2022 er 15. september.

Energistøtten – vårt grønne bidrag!

Siden vi startet med Energistøtten har Glitre Energi gitt støtte til over 300 lag og foreninger. Vi har gitt bidrag til ulike typer prosjekter, alt fra kajakker, speiderskjerf, ulike musikkinstrument, notestativ, lavoer, lyskastere til leddlys mm. Vi heier på de nære og kjære initiativene. På kreative søknader som bidrar til et løft for samfunn, helse og miljø! Initiativ som er bra for deg, og bra for miljøet.

Kriterier for Energistøtten

Søkerne må ha sin virksomhet i Glitre Energi sine eierkommuner
Søknaden må være konkret og presis vedrørende hva pengene skal brukes til
Søknader om støtte til generell drift og turer vil ikke bli vurdert
Kreative og gode «grønne» initiativ vil premieres
Det gis ikke støtte til enkeltutøvere

 

Vi håper Energistøtten kan inspirere deg, slik at vi sammen kan gå foran for en litt grønnere og mer bærekraftig fremtid.

Søk her for 2022

Samarbeidsavtaler

Ren skiglede på Konnerud

På Konnerud bidrar vi med ren og fornybar strømproduksjon på skistadion.

Ren energi blir til ren snø som igjen blir til ren skiglede for store og små på Konnerud. Vi er stolte over å få være en del av dugnadsinnsatsen og skigleden sammen med Konnerud IL Ski.

Omsorg som glitrer i mørket

Med fokus på trygg trafikk

Hvert år deler Glitre Energi ut refleksvester til alle 1. klassinger i vårt distrikt.

Når høstmørket senker seg er det livsviktig å bli sett på skoleveien. Glitre Energi setter fokus på trygg trafikk i nærmiljøet og deler hvert år ut refleksvester til alle 1. klassinger i våre kommuner – Lier, Drammen, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Kongsberg og Hadelandskommunene Gran, Jevnaker og Lunner.

samfunn

Kontakt

Lurer du på noe om sponsing og støtte?

Merete Bronsta

Merete Bronsta

merkevareansvarlig