Publisert: , 28. - 2017 |  

Søk om Energistøtten

GE-energistotten-750px

Energistøtten – en god mulighet for lokale lag og foreninger i våre eierkommuner – Drammen, Nedre Eiker, Kongsberg og på Hadeland.

 

Glitre Energi lanserte Energistøtten i 2015. Nå utvider vi potten til 300.000 kroner, og deler ut i alle eierkommuner – med 50.000 kroner i hver kommune.

 

– Gjennom mange år har Glitre Energi vært aktive i lokalsamfunnet med sponsing og støtte til ulike lag og arrangementer. Vi sponser toppidrett, men har også stort fokus på bredde. Med ENERGISTØTTEN ønsker vi å gi tilbake til de lokale lag og foreningene. De er viktige drivkrefter for barn og unge ute i kommunene, sier Merete Bronsta, ansvarlig for omdømme og samfunnskontakt i Glitre Energi.

 

Om det er et idrettslag som trenger nytt utstyr, et korps som trenger et nytt instrument, eller en speidergruppe som trenger ny lavo er det nå mulig å søke om ENERGISTØTTEN.

– Dette skal være et bidrag inn i hverdagen til idrettslagene. Vi ønsker å bidra til å skape energi og engasjement i lag og foreninger, sier Bronsta.

 

Søknadsfristen for Energistøtten gikk ut 15. september.

 

Kriterier for tildeling av midler

  • Søkerne må ha sin virksomhet i en av Glitre Energis eierkommuner (Drammen, Nedre Eiker, Kongsberg, Gran, Jevnaker og Lunner )
  • Søknaden må være konkret og presis vedrørende hva pengene skal brukes til
  • Søknader om støtte til generell drift og turer vil ikke bli vurdert
  • Det gis ikke støtte til enkeltutøvere

 

 

Lokal støtte og engasjement

ENERGISTØTTEN er ett av mange tiltak Glitre Energi bidrar til i lokalmiljøet:

 

Refleksvester: Hvert år deler Glitre Energi ut refleksvester til alle 1. klassinger i Lier, Drammen, Nedre Eiker, Øvre Eiker, Kongsberg, Gran, Jevnaker og Lunner med hjelp fra samarbeidspartnerne våre – Strømsgodset, Glassverket, Mjøndalen, St. Hallvard Håndballklubb og Skrim Kongsberg.

 

Draktutdeling: Siden 2012 har vi også delt ut drakter til lokale håndball- og fotballag. Mer enn 3.500 barn har fått drakter til sitt lag fra forskjellige kommuner i regionen.

 

Lokalbidraget: Glitre Energi har også Lokalbidraget hvor lag og foreninger kan få tiltrengte kroner i klubbkassa ved å verve nye strømkunder. Så langt har Glitre Energi støttet over 100 lag og foreninger i regionen gjennom tiltaket.