Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Skal du flytte?

Har du flyttet eller skal du flytte?

Husk å melde fra til oss. Det er enkelt å ta med seg strømavtalen til din nye bolig. Vi hjelper deg gjerne med det praktiske!

Fyll ut flytteskjema her. Det er enkelt!

Solceller

Vi leverer et nøkkelferdig solcelleanlegg installert på taket ditt.
Du får ren og fornybar energi til en rimelig pris, og du er med å utvikle solcelleteknologien i Norge!

Les mer her

Strømsparing?

Lurer du på hva du kan gjøre for å redusere strømutgiftene? Her får du nyttige tips til hvordan du kan spare på strømmen!

10 tips for å spare på strømutgiftene

Våre strømavtaler

Bytt til en strømavtale som passer deg.

 • Glitre Innkjøpspris

  Vårt mest populære produkt! Du betaler innkjøpspris + kr. 49,- pr. måned. Avtalen inkluderer våre kostnader, påslag, opprinnelsesgarantier og lovpålagte elsertifikater, og baseres på spotprisen time for time.

  Bestill
 • Glitre eSpot

  Avtalen er basert på timesprisene på strømbørsen Nord Pool, og har et påslag på 6,9 øre/ kWh og et fast månedsbeløp på kr. 19,-.

  Bestill
 • Glitre webSpot

  En helelektronisk avtale basert på timespriser fra Nord Pool. Avtalen har et påslag på 4,85 øre/ kWh og kr. 19,- i fastbeløp.

  Bestill
 • Glitre Fastpris

  Dette er avtalen for deg som ønsker forutsigbarhet. Dagens fastpris er 41,74 øre/ kWh. Avtalen har 12 måneders bindingstid og et fastbeløp på kr. 49,- i måneden.

  Bestill
 • Glitre Variabel

  Avtalen har ingen bindingstid eller fastbeløp. Har du lavt forbruk, passer Glitre Variabel godt for deg. Et langsiktig og trygt valg. Dagens pris er 55,00 øre/ kWh. Pris fra 24. februar er 39 øre/ kWh.

  Bestill
 • Glitre Trygg Innkjøpspris

  Glitre Innkjøpspris - vår mest populære avtale. I tillegg får du vår unike Glitre Trygg Forsikring til kr. 1,50 pr. dag.

  Bestill

Hvorfor bytte til strøm fra Glitre Energi?

Det lønner seg å bytte til strøm fra Glitre Energi. Vi tilbyr rimelig priser, unike fordeler, eget fordelsprogram, 100% fornybar strøm og topp kundeservice.