Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Solceller

Vi leverer nøkkelferdig solcelleanlegg. Les mer her

Våre strømavtaler

Bytt til en strømavtale som passer deg.

 • Glitre Innkjøpspris

  Vårt mest populære produkt! Du betaler innkjøpspris + kr. 49,- pr. måned, og avtalen inkluderer lovpålagte elsertifikater. Strømprisen baseres på spotmarkedet. Pris i august: 55,69 øre/ kWh.

  Bestill
 • Glitre eSpot

  Avtalen er basert på timesprisene på strømbørsen Nord Pool, og har et påslag på 6,9 øre/ kWh og et fast månedsbeløp på kr. 19,-.

  Bestill
 • Glitre webSpot

  En helelektronisk avtale basert på timespriser fra Nord Pool. Avtalen har ikke påslag eller fastbeløp første måned, deretter et påslag på 4,85 øre/ kWh og kr. 19,- i fastbeløp.

  Bestill
 • Glitre Fastpris

  Dette er avtalen for deg som ønsker forutsigbarhet. Avtalen har 12 måneders bindingstid og et fastbeløp på kr. 49,- i måneden.

  Bestill
 • Glitre Variabel

  Avtalen har ingen bindingstid eller fastbeløp. Har du lavt forbruk, passer Glitre Variabel godt for deg. Et langsiktig og trygt valg.

  Bestill
 • Glitre Trygg Innkjøpspris

  Glitre Innkjøpspris - vår mest populære avtale. I tillegg får du vår unike Glitre Trygg Forsikring til kr. 1,50 pr. dag.

  Bestill

Hvorfor bytte til strøm fra Glitre Energi?

Det lønner seg å bytte til strøm fra Glitre Energi. Vi tilbyr rimelig priser, unike fordeler, eget fordelsprogram, 100% fornybar strøm og topp kundeservice.