Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Hvordan velge riktig strømavtale?

Vi har gjort det enklere for deg å finne en strømavtale som passer dine behov. Det skal gjøre det enklere å ta kontroll over din egen strømavtale. Og det kan være penger å spare!

Fordeler med å velge strøm fra Glitre Energi +

Med vår strømkalkulator finner du enkelt den avtalen som passer deg best.

Vi tilbyr støtte til norsk vannkraft – Støtter du norsk vannkraft garanterer vi at det produseres like mye strøm fra våre lokale vannkraftverk tilsvarende forbruket ditt

Vi har billig strøm – vi tilbyr strøm til konkurransedyktige priser.

Topp kundeservice – vi er der for kunden. Kundeundersøkelser bekrefter gang på gang at vi er blant de aller beste på kundeservice i Norge.

Strøm og nettleie på en og samme faktura.

Vi er lokale – Gjennom Lokalbidraget støtter vi lokale klubber og foreninger.

Hva slags strømavtale bør jeg velge? +

Glitre Energi Strøm tilbyr avtaler med flytende strømpris per august 2022.

Se våre strømavtaler

Hvor mye strøm kan du spare?

Prøv vår sparekalkulator, og se hvor mye du kan spare ved å investere i en varmepumpe. Vi har rask levering og montering, og rentefri nedbetaling over strømregningen så du kan komme raskt i gang med sparingen!

Kompensasjonsordning for høye strømpriser

På bakgrunn av historisk høye strømpriser har regjeringen kommet med en strømpakke til norske forbrukere som gjelder ut 2023.

Ordningen innebærer at private husholdninger vil få deler av sine strømutgifter tilbakebetalt gjennom nettleien fra nettselskapet. Hva betyr dette for deg?

Bestill strøm

Velg den strømavtalen som passer deg og dine behov best, enten du foretrekker flytende, forutsigbar eller fast strømpris. Du kan også få anbefalt en god strømavtale ved å prøve vår strømkalkulator.

Hvor vanskelig er det å bli strømsmart?

Bjørnar gir Jan Erling sine fire beste råd for deg som vil bli strømsmart. Sjekk ut video og se tips!

Andre produkter og tjenester

Glitre Energi Strøm har en rekke andre produkter og tjenester som du kan ha glede av i tillegg til strømavtalen din.

Hjemmelader til elbilen, varmepumpeGlitre SmartBox for å følge med på strømforbruket ditt, elbillader til borettslaget eller solceller til taket ditt!

Har du flyttet, eller skal du flytte?

Husk å melde fra til oss. Det er enkelt å ta med deg strømavtalen til din nye bolig. Vi hjelper deg gjerne med det praktiske. Fyll ut flytteskjema her.

Fakta og strømsnacks

Vi har samlet en hel del informasjon om strømrelaterte spørsmål i våre artikler som skal hjelpe deg som kunde å få en bedre oversikt over temaer du kanskje lurer på. Håper du får noen gode tips ved å lese våre artikler!

Hva er strøm?

Strøm er noe vi trenger til alle døgnets tider hele året. Det er noe vi alle har et forhold til, men som vi ikke snakker så mye om. Når du bruker strøm, betaler du for strømmen du kjøper fra strømleverandøren, i tillegg betaler du nettleie til det lokale nettselskapet for transport av strømmen. Du kan med andre ord skifte strømleverandør, men ikke bytte nettleverandør. I Norge har vi heldigvis svært sikker strømforsyning, og strømmen kommer frem i 99,99% av tiden.

Hvordan bestille strøm?

Alle trenger en strømavtale, uansett om det er hjemme eller på hytta. Vi har gjort det enkelt for deg å velge en strømavtale som passer deg og dine behov. Sjekk hvilken strømavtale som passer for deg ved å teste vår strømkalkulator. Ønsker du ikke å bruke vår strømkalkulator kan du se våre strømavtaler her. Er du usikker på hvordan du bestiller strøm? Se fremgangsmåte på hvordan du bestiller strøm fra oss i Glitre Energi her.

Sammenlign strøm

Det finnes mange strømleverandører på markedet og det er flere som sammenligner strøm før de velger seg en strømleverandør. Det er stor forskjell på strømleverandører i hele landet, og en av hovedforskjellene er eierskapet til strømselskapet. Noen strømleverandører gir sitt overskudd til andre deler av landet eller sender overskuddet ut av Norge, mens et fåtall inkludert Glitre Energi gir tilbake til deg og lokalsamfunnet. For oss i Glitre Energi Strøm er ikke strøm bare strøm. Noen kunder er bare opptatt av pris og billig strøm, mens vi er opptatt av å ha billige strømavtaler, ingen lokketilbud og skjulte kostander.  Vi tilbyr i tillegg strøm med opprinnelsesgarantier. Les mer om hvorfor strøm ikke bare er strøm her!