Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Strømpriser – hvorfor er prisene høye nå?

Har du fått en strømfaktura som er unormalt høy? Lurer du på hvorfor strømprisene er så høye akkurat nå? Her finner du mer informasjon.

Våre strømavtaler

Bytt til en strømavtale som passer deg.

 • Glitre Innkjøpspris

  Vårt mest populære produkt! Du betaler innkjøpspris + kr. 49,- pr. måned, og avtalen inkluderer lovpålagte elsertifikater. Strømprisen baseres på spotmarkedet og vi garanterer 100 % ren vannkraft. Pris i januar: 77,56 øre/ kWh.

  Bestill
 • Glitre eSpot

  Du betaler det samme som vi betaler for strømmen på kraftbørsen. Avtalen har et påslag på 6,9 øre/ kWh og et fast månedsbeløp på kr. 19,-.

  Bestill
 • Glitre Variabel

  Avtalen har ingen bindingstid eller fastbeløp. Har du lavt forbruk, passer Glitre Variabel godt for deg. Et langsiktig og trygt valg.

  Bestill
 • Glitre Fastpris

  Dette er avtalen for deg som ønsker forutsigbarhet. Avtalen har 12 måneders bindingstid og et fastbeløp på kr. 49,- i måneden.

  Bestill
 • Glitre Trygg Innkjøpspris

  Glitre Innkjøpspris - vår mest populære avtale. I tillegg får du vår unike Glitre Trygg Forsikring til kr. 1,50 pr. dag.

  Bestill
 • Glitre webSpot

  En helelektronisk avtale basert på timespriser fra Nord Pool. Avtalen har ikke påslag eller fastbeløp første måned.

  Bestill

Hvorfor bytte til strøm fra Glitre Energi?

Det lønner seg å bytte til strøm fra Glitre Energi. Vi tilbyr rimelig priser, unike fordeler, eget fordelsprogram, 100% fornybar strøm og topp kundeservice.