Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Billig strøm

Det er mange som søker på billig strøm når de er på jakt etter en ny strømleverandør. Det er forståelig da alle vil ha en god strømavtale som gir billig strøm, men hvordan vet vi hva som er billig strøm? Mange selgere som presenterer sin avtale som billig eller billigst, kan i etterkant vise seg å være langt dyrere enn antatt. Billig strøm er ikke bare billig strøm.

For oss i Glitre Energi er ikke strøm bare strøm. Det har faktisk noe å si hvem du velger som strømleverandør, og i tillegg til å gi våre kunder gode strømavtaler er vi opptatt av å gi tilbake til deg og samfunnet. Hvis du som kunde er opptatt av miljø, fornybar energi og hva samfunnet får tilbake, så er det mer enn bare billig strøm som ligger til grunn ved valg av strømavtale!

Vår billigste strømavtale

Vi i Glitre Energi er opptatt av gode og langsiktige strømavtaler for alle våre kunder. Alle strømselskap har flere forskjellige strømavtaler som kunden, enten det er privatkunder eller bedriftskunder, kan velge mellom. De fleste gir billig strøm. Den største forskjellen mellom strømavtalene er fast eller flytende strømpris. Dersom du benytter deg av elektronisk faktura, og ønsker binding på avtalen din kan du få vår beste heldigitale avtale Glitre Frihet. Det er vår billigste strømavtale med spotpris som følger prisen i markedet time for time.

Har du full kalender, er mye på farta, er lite hjemme og har et lavt strømforbruk? Da er dette en strømavtale for deg!

Billigste strømleverandør

Når man skal velge strømleverandør skal det lønne seg å kjøpe strøm av strømleverandører som opererer med opprinnelsesgarantier. Det er et stort fokus på miljø blant forbrukere, så du som kunde må også tenke på hvor strømmen du kjøper er produsert da det er stor forskjell på strøm sett fra miljøets side. Alle kunder av Glitre Energi får 100 prosent fornybar vannkraft, og vi er opptatt av at du som kunde får både en god pris på strømavtalen din, opprinnelsesgarantier i tillegg til vårt bidrag til lokalsamfunnet. Det er ikke alltid lønnsomt å velge billigste strømleverandør på markedet da de ofte opererer med billig strøm i kortere kampanjeperioder for så å sette prisen betydelig opp etter endt kampanjeperiode.

Sesongsvingninger

Prisen på strøm avhenger også av sesong. Det er ingen hemmelighet at den største kostnaden i strømbruken i Norge er oppvarming. Vi har elektrisk oppvarming og ander kilder som fjernvarme eller varmepumpe. Derfor vil prisen på strøm variere gjennom året og ha naturlige sesongsvingninger. Om vinteren blir strømmen naturlig dyrere da folk bruker mer strøm på oppvarming, noe vi i mindre grad bruker på sommeren. Det er forbruksmønsteret ditt som styrer hva du betaler for strømmen, og strømmen er dyrest når etterspørselen er høyest. Derfor er fakturaen for strømmen du bruker lavere i sommerhalvåret enn i vinterhalvåret. Et bra tiltak for å redusere energiforbruket med 5% i året er å redusere innetemperaturen med én grad.

Vi gir tilbake til lokalsumfunnet

Vi i Glitre Energi anbefaler ikke å bytte bort din lokale strømleverandør i håp om billigere strøm og en kortsiktig gevinst. Vi jobber aktivt for at du skal ha den beste strømprisen ut i fra den strømavtalen du har valgt, samtidig som du gjør det mulig for oss å bidra til lokalsamfunnet og ditt nærområde.

For oss er det viktig å engasjere seg i og støtte opp om lokalsamfunnet i regionen. I over 100 år har Glitre Energi vært en solid bidragsyter, en drivkraft innen innovasjon og utvikling, og en leverandør av ren strøm.

Som offentlig eid selskap er det helt naturlig å gi tilbake til lokalsamfunnene vi er så stolte av.

Gjennom samarbeidsavtaler med store og små idrettslag i regionen har vi gitt bidrag til over 300 lag og foreninger i våre kommuner de siste årene.

Lokalbidraget SIF

Flere aktuelle artikler