Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Strøm er ikke bare strøm

Kjenner du deg igjen når du tenker på strøm som en nødvendighet for å få hverdagen til å gå rundt hjemme? Nesten alt vi gjør gjennom dagen trenger strøm, men har det egentlig noe å si hvem som leverer strømmen til deg? Svaret er JA. Strøm er ikke bare strøm, og det ER faktisk stor forskjell på strømleverandører i hele landet. Noen gir sitt overskudd til andre deler av landet eller sender overskuddet ut av landet, mens et fåtall inkludert Glitre Energi gir tilbake til deg og lokalsamfunnet.

Vi skal ta deg gjennom hovedforskjellene du må tenke på når du skal velge din strømleverandør!

 

Eierskap til strømselskapet

Har du noen gang tenkt på at Glitre Energi er litt ditt? Glitre Energi er eid av de lokale kommunene i tidligere Buskerud og Hadeland. Overskuddet vårt har alle en stor glede av og går tilbake til lokalsamfunnet via skoler, barnehager og eldreomsorg i vår region. Beløpene vi bidrar med er i millioner pr år og dette kan du være med å påvirke ved å velge oss som strømleverandør.

Velger du en strømleverandør som ikke er eid av de lokale kommunene forsvinner overskuddet til andre steder, noen ganger også ut av Norge. Tenk litt på det neste gang du skal velge strømleverandør!

Opprinnelsesgarantier

Opprinnelsesgarantier garanterer at det produseres like mye strøm fra lokale vannkraftverk tilsvarende forbruket ditt. I Glitre Energis tilfelle er det fra våre kraftverk i Kaggefoss, Gamlebrofoss, Geithusfoss og Pikerfoss i Drammensvassdraget og Numedalslågen. Se Glitre Energi Strøm sin opprinnelsesgaranti for fornybar strøm

Hva betyr det for deg?

Vi i Glitre Energi Strøm ønsker at du skal kunne velge støtte til norsk vannkraft i tillegg til strømavtalen din.

Vi er opptatt av at du skal ta gode og kloke valg, og vi ønsker at nettopp du skal bidra til økt vannkraftproduksjon i Norge, samtidig som du støtter ett av dine lokale vannkraftverk. Bli med å støtte produksjon av ren, bærekraftig vannkraft fra et lokalt kraftverk!

Her viser vi deg hva det vil si i praksis:

opprinnelsesgaranti

Det er et stort fokus på miljø blant forbrukere, så du som kunde bør også tenke på hvor strømmen du kjøper er produsert.

Vi i Glitre Energi Strøm ønsker at kundene våre tar bevisste valg ved å kjøpe strøm av strømleverandører som tilbyr opprinnelsesgarantier, da det er stor forskjell på strøm sett fra miljøets side.

Alle kunder av Glitre Energi Strøm har muligheten til å bidra til mer produksjon av vannkraft fra våre lokale vannkraftverk. Bestill støtte til norsk vannkraft her!

En avtale er en avtale

Vi i Glitre Energi Strøm sier aldri noe med liten skrift. Vi holder det vi lover. Vi ønsker å ha deg som kunde med grunnlaget i våre verdier og etablere langsiktige avtaler med våre kunder. Flere aktører viser til gratis strøm, billigste strømavtale etc, men disse avtalene er i utgangspunktet dyre når kampanjeperioden er over. Det er typiske lokketilbud for å få deg som kunde. Her er det da viktig å sjekke hvilket eierskap selskapet har slik at lokalsamfunnet har gleden av å ha deg som kunde, og om opprinnelsesgarantier er en del av deres avtale.

Tenk deg om før du bytter strømleverandør. Les deg opp og velg lokale aktører som gir tilbake til deg og lokalsamfunnet!

Ønsker du å bestille strøm av oss i Glitre Energi Strøm?

Flere aktuelle artikler