Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

SMART ENERGIOVERVÅKNING

Reduser din bedrifts energiforbruk – smart og bærekraftig

Spar energi og penger med SmartEO

De fleste bedrifter har mye å hente på smart energiovervåkning og energieffektivisering. Mange har et visst forhold til energiforbruket og strømregningen, men vet ikke at det er mye penger å spare.

Med vår tjeneste SmartEO vil både eksisterende og nye bygg kunne spare 10-30 % energi – det kan bety tusenvis av kroner spart for din bedrift. Vi gjør det lønnsomt å være bærekraftig.

Hva er SmartEO?

Med smart energiovervåkning sørger Glitre Energiløsninger for at bygg blir energieffektive. Det passer godt inn sammen med bedrifters energi- og miljøambisjoner. Ved å samle og levere høyoppløselig energidata, leverer de tjenester som kutter energiforbrukforenkler drift og sparer kostnader

Glitre Energiløsninger leverer egne løsninger for energi- og datainnsamling, eller vi integrerer det med byggets eksisterende sensorer og målere. Vi kan samle data i alle typer nærings- og industribygg, og data vil alltid være tilgjengelig i skyen eller leveres til det systemet man ønsker.

Vi tilpasser tjenesten etter kundens behov

Vi har en løsning tilpasset deres behov uansett om dere ønsker  eller mange energimålere, har et stort eller lite bygg, om det er gammelt eller nytt. Den beste løsningen finner vi sammen. Tjenesten avdekker energityver og hvilke tider på døgnet du bruker mest strøm. 

Med enkle tiltak vil dere kunne spare energi og redusere disse effekttoppene, som begge bidrar til lavere strømregning. Samtidig sparer dere tid ved å ha all energidata lett tilgjengelig i skyen, noe som forenkler drift, rapportering, kommunikasjon og mye mer.  

Løsningen er helt uavhengig av strømleverandør!

Nysgjerrig på hva vi kan gjøre for din bedrift?

Ta kontakt med oss for mer informasjon:

Runar Johnsen
runar.johnsen@glitreenergi.no
Tlf: 900 66 096

Jan Olav Johansen
jan.johansen@glitreenergi.no
Tlf: 908 24 965