Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Futurehome StrømKontroll

StrømKontroll er den komplette pakken som lar deg få full oversikt og kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt. Ved å justere på de største lastene, som varme og varmtvannsbereder, kan du forminske strømregningen med flere tusen kroner i året. I tillegg kan du få 35% av investeringen tilbake fra Enova.

Hvorfor skal jeg investere i StrømKontroll?

StrømKontroll bidrar til å redusere strømforbruket ditt med flere tusen kroner i året

💚 Ved å flytte på forbruket til billigere timer
💚 Ved å senke temperaturen på oppvarming 2-4 grader når man sover eller er bortreist
💚 Ved å jevne ut forbruket over hele døgnet

Til sammen utgjør disse besparelsene en solid reduksjon i strømutgiftene, hvor du i snitt kan spare rundt 20% av totale strømkostnader etter strømstøtte. Det varierer selvsagt basert på hvor godt boligen din er isolert, og om boligen allerede har energieffektiviserende tiltak fra før.

💚 Du kan i tillegg få 35% av investeringen tilbake fra Enova.

Slik fungerer StrømKontroll

Ved å skru på StrømKontroll i appen vil du automatisk begynne din reise til smart strømstyring og lavere strømkostnader. Her lager systemet alle automasjonene for deg.

Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme hva som skal styres, din komfort tid og maks effektforbruk per time.

Med denne informasjonen, samt hvor stor boligen din er, kan systemet automatisk justere lastene du har valgt til å bruke energi når strømmen er billig. Samtidig ivaretas komforten, og effekttoppene jevnes ut for å oppnå en lavere nettleiekostnad.

1. Bestill installasjon

Bestill installasjon fra oss i Glitre Energi Strøm. Du vil deretter kontaktes for å sette opp en installasjon slik at du kan komme i gang med StrømKontroll.

2. Få alt installert av fagperson

StrømKontroll installeres av en elektriker, og du vil kunne spare strøm fra første stund. Få med dokumentasjon fra Glitre Energi Strøm på kjøpet av StrømKontroll, samt faktura fra elektriker på eventuelle tilleggsarbeid, slik at du senere kan søke om støtte fra Enova.

3. Spar strøm og penger

Når du har fått StrømKontroll installert begynner systemet med å justere forbruket slik at strømmen blir brukt mer effektivt. Slik sparer du både strøm og penger.

4. Få Enova-støtte

Ved å søke støtte fra Enova vil du få tilbake 35% på investeringen din på opptil 10 000kr. I tillegg kan du spare flere tusen i året på strømregningen.

Bestill StrømKontroll | Betal ned over strømregningen

Nedbetaling over 1 år (12 mnd): kr 916,- pr mnd
Nedbetaling over 2 år (24 mnd): kr 458,- pr mnd

Fast månedsgebyr ved nedbetaling: Kr. 19,-

Kontantkjøp: kr 10.990,-

Pakkens innhold +

Pakken inneholder:

  • 1 stk Futurehome hub
  • 1 stk Futurehome termostat – Du kan velge mellom sort eller hvit
  • 1 stk 16A Rele
  • 1 stk Futurehome HAN
  • Elektrikerarbeid

Totalpris med nedbetaling +

Totalpris over 1 år: Kr 11 218
Pakkepris kr 10.990 + månedsgebyr kr 19/12 måneder (228 kr)

Totalpris over 2 år: Kr 11 446
Pakkepris kr 10.990 + månedsgebyr kr 19/24 måneder (456 kr)

Viktig informasjon!

Strømkontroll selges ikke per i dag, men har du spørsmål eller ønsker å vite når du kan bestille det igjen? Ta kontakt med oss i skjemaet under!

Enova-Støtte for smart strømstyring

Du kan få inntil 10.000 kroner i støtte når du skaffer deg smarte styringssystemer for hjem eller fritidsbolig.

Enova-støtte futurehome

Visste du at du kan få enda mer tilbake fra Enova med smart elbillader i tillegg til StrømKontroll?

Dersom du skal eller har installert elbillader i løpet av de siste 20 månedene fra du søker fra Easee, Zaptec vil du også kunne få støtte fra Enova for denne investeringen.

Dette gjelder for elbilladere som kan kobles til Futurehome systemet, og styres i Futurehome appen.

Hvor mye kan jeg spare i året?

StrømKontroll kan spare deg for flere tusen kroner i året på strømregningen. Finn ut hvor mye med Futurehome sin StrømKontroll-kalkulator.

(Resultatet viser hvor mye du kan spare per år ved å optimalisere strømforbruket ditt etter å ha fått StrømKontroll installert. Kalkulatoren tar hensyn til både spotpris optimalisering samt de nye nettleietariffene sine effektledd.)

Spørsmål og svar

Hvordan søke Enova-støtte? +

Enova har en støtteordning for de som investerer i energieffektiviserende tiltak. Det er to tiltak som er relevante for Futurehome-brukere.

  • Smart strømstyring for boliger (mer informasjon her)
  • Smart varmtvannsbereder (mer informasjon her)

Start søknadsprosessen ved å trykke “Registrer tiltak” og sørg for å ha nødvendig dokumentasjon tilgjengelig. Kravene er spesifisert på siden til hver av støtteordningene.

Les mer her, eller på Enova sin egne sider!

Sikkerhet og kryptering +

All kommunikasjon mellom ditt hjem, din smarttelefon og Futurehome er kryptert på samme måte som nettbankene og online betalingsløsninger med SSL-kryptering.

Kan jeg bruke Futurehome på hytta? +

Ja. Futurehome er en genial måte å ha full kontroll over hytter og feriehus. Styr lys, varme og få varslinger om noe er galt. Har du Futurehome installert på flere steder, bytter du med et tastetrykk mellom lokasjonene dine.

Husk at om du vil styre Futurehome eksternt må Smarthub være tilkoblet internett. Du kan bruke 3G/4G, så lenge Smarthuben får en nettverkskabel.

Kan jeg styre ulike lokasjoner fra samme bruker? +

Ja, brukere som har i Futurehome på flere lokasjoner kan enkelt bytte lokasjon inne i appen. Trykk på den grå pilen oppe til høyre for å åpne lokasjonene du har tilgang til. En bruker kan selv legge til flere husholdninger, som f.eks: Hjemme, hytte, kontor osv.

Hav skjer hvis internett slutter å fungere? +

Dersom internett slutter å fungere vil fortsatt alt i hjemmet fungere som før. Tidsinnstillinger, styring av varme, styring av lys fra lysbryter og lignende vil fortsette å fungere selv uten internett.

Dersom du har modusbryter kan du fortsatt bytte modus, det systemet er satt til å gjøre vil fortsette å fungere. Det eneste du mister dersom internett slutter å fungere er evnen til å styre hjemmet fra Futurehome appen og motta push notifikasjoner fra Smarthub.

faq_screen.svg

Kan vi har flere brukere på samme lokasjon? +

Ja, man kan ha flere brukere som styrer husholdningen samtidig.

Det er 3 tilgangsnivåer:

  • Eier – det kan kun være én eier pr. husholdning. Denne brukeren har alle tilganger.
  • Administrator – kan gjøre nesten alt en eier kan, bortsett fra dypere hubinnstillinger.
  • Bruker – kan kun bruke enhetene i appen, ikke gjøre noen innstillinger. F.eks. skru et lys av eller på, men kan ikke endre en automasjon tilknyttet lyset.

Det er ingen øvre grense på antall brukere pr. husholdning, men det er ikke anbefalt å ha mange administratorer på samme sted.

Jeg finner ikke svar på det jeg lurte på +

Ta kontakt med vår kundeservice på tlf 31001550, eller per mail: kundeservice@glitreenergi.no

Support Futurehome finner du her