Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Hjemmelader til elbil

Lad elbilen din med 100% vannkraft fra Glitre Energi!

Få ferdig montert hjemmelader til elbil med 100% ren vannkraft fra Glitre Energi Strøm. Hjemmeladeren passer til alle elbiler, og du kan betale den ned rentefritt over 3 år eller betale alt i sin helhet ved montering.

Wallbox Pulsar Plus med type 1 kontakt

436,-/mnd

Rentefri nedbetaling over 36 mnd (lader inkl. installasjon):
436,- i mnd – Det fordrer at du er strømkunde hos oss

Kontantpris (lader inkl. installasjon):
Kr 15.709 ink mva hvis du er strømkunde hos oss
Kr 15.999 hvis du ikke er strømkunde hos oss

Ønsker du kontantkjøp uten strømavtale? Fyll inn kontaktskjema lenger ned på siden og vi kontakter deg!

Avtalevilkår for hjemmelader

Ladestandard Type 1

Dette er en type som ikke er vanlig på stasjoner for hutiglading, men som mange elbiler (blant annet Kia Soul i kombinasjon med CHAdeMO for hurtiglading) har for lading fra kontakter eller ladeboks hjemme.

Med Pulsar Plus med type 1 kabel er maks ladeeffekt 7,4kW dersom den elektriske installasjonen tillater det.

Elektriker bistår med innstilling av ladeeffekt tilpasset den forankoblede installasjonen, slik at lading kan foregå på en trygg og forsvarlig måte.

Wallbox Pulsar Plus med type 2 kontakt

436,-/mnd

Rentefri nedbetaling over 36 mnd (lader inkl. installasjon):
436,- i mnd – Det fordrer at du er strømkunde hos oss

Kontantpris (lader inkl. installasjon):
Kr 15.709 ink mva hvis du er strømkunde hos oss
Kr 15.999 hvis du ikke er strømkunde hos oss

Ønsker du kontantkjøp uten strømavtale? Fyll inn kontaktskjema lenger ned på siden og vi kontakter deg!

Avtalevilkår for hjemmelader

Ladestandard Type 2

Mange elbiler leveres nå med en Type 2 kabel og plugg. Den erstatter lading fra en vanlig stikkontakt, dersom du har installert en ladeboks hjemme. På mange kommunale ladeplasser er det også denne standarden som er vanlig.

Med Pulsar Plus med type 2 kabel er maks ladeeffekt 22kW dersom den elektriske installasjonen tillater det.

Elektriker bistår med innstilling av ladeeffekt tilpasset den forankoblede installasjonen, slik at lading kan foregå på en trygg og forsvarlig måte.

Det er viktig å huske at selv om laderen kan levere 22kW er det ikke sikkert at bilen din klarer å ta imot 22kW. Du vil altså aldri kunne ta ut mer effekt enn det vil en din kan håndtere, uansett hvilken ladeeffekt ladeboksen kan levere.

Wallbox Pulsar Plus er en universell lader som er kompatibel med alle kjøretøy og elektriske installasjoner!

 • Høy ytelse i kompakt design
 • Opptil 8 ganger raskere lading enn i stikkontakten
 • Passer alle biler med type 1 og type 2 ladekontakt
 • Integrert ladekabel på fem meter
 • Standard installasjon er inkludert i prisene

Power Boost

Automatisk lasthåndtering for maksimal tilgjengelig effekt. Måler forbruket for hele huset og gir optimal ladehastighet uten ekstra infrastrukturkostnader!

Bestill Power Boost sammen med laderen i bestillingskjema. Pris kr. 3325,-

Slik fungerer Power Boost – dynamisk strømjustering

Power Boost er et smart ladesystem, som arbeider med en ekstra enhet som gjør det mulig å måle og regulere maksimal ladestrøm til enhver tid.

Laderen tar hensyn til at energiforsyningen til en husholdning er begrenset, og at når alt for mye energi blir brukt (for mange elektriske apparater som bruker strøm samtidig), kan det føre til at hovedsikringen ryker. Med Power Boost vil dette bli forhindret fordi laderen automatisk optimaliserer den beste ladestrømmen avhengig av tilgjengelig strøm.

Gratis mobilapp til hjemmeladeren

 • Overvåk statusen til laderen din og kontroller den eksternt fra hvor som helst
 • Program for å lade til billigere priser
 • Se statistikk i sanntid
 • Beskytt laderen ved å blokkere den fra uønsket bruk

Last ned appen gratis her:

INSTALLASJON AV HJEMMELADER

 

Standard installasjon – helt enkelt

Standard installasjon er inkludert i prisen og foretas av godkjent elektriker. Installasjonen inkluderer bl.a. opp til 4 timer elektrikerarbeid til montering av lader og 50 km kjøring tur/retur*, i tillegg er dette inkludert:

 • Automatsikring
 • Jordfeilbryter type B (hvis det ikke allerede er i laderen)
 • 15 meter kabling fra sikringsskap til ladepunkt, 4X6mm2. Kabling på vegg.
 • Lovpålagt dokumentasjon

Det forutsettes at du har avklart at det elektriske anlegget er tilrettelagt for installasjon av produktet med normal tilkomst, kapasitet og plass til sikring og jordfeilbryter i sikringsskap. Det er kapasiteten i det elektriske anlegget som avgjør om du kan lade med effekt opptil 22KW. Installatør beregner dette før installasjon, og konfigurerer ladestasjonen med høyest mulig effekt basert på kapasiteten i det elektriske anlegget ditt. Installasjonen er forbeholdt godkjenning fra lokalt nettselskap.

Arbeid utenfor standard installasjon

Eventuelt nødvendig arbeid ut over standard installasjon vil faktureres deg som kunde direkte fra installatør, basert på installatørens gjeldende priser. Det er blant annet krav om overspenningsvern, som vil komme som tillegg i prisen dersom dette ikke allerede finnes i din bolig.

*Ved installasjon over 50 km tur/retur fra installatørs lokasjon vil det påløpe ekstra kostnad.

Dette bør du vite om lading av elbil

Å lade elbil eller hybridbil skal gjøres på en trygg og sikker måte. Lading gjøres i det daglige ved mange offentlige parkeringsplasser og ladestasjoner, på arbeidsplassen, ved hurtigladestasjoner når du er på farten eller hjemme!

Hjemmelader til elbil med fastmontert veggboks er både trygt og supereffektivt. Med fast hjemmeladestasjon med ladekabel integrert i veggladeren, er det bare å plugge kontakten inn i bilen, låse bilen og ladingen er i gang. Hjemmeboksen krever installasjon av elektriker og egen kurs. Strømmen du bruker til hjemmelading kommer fra din private strømforsyning og avregnes på den vanlige strømregningen din.

SPØRSMÅL OG SVAR

Må jeg ha en strømavtale fra Glitre Energi Strøm for å bestille hjemmelader? +

For å bestille hjemmelader med nedbetaling må du ha en strømavtale hos oss i Glitre Energi Strøm. Det spiller ingen rolle hvilken avtale du har så lenge du er kunde hos oss. Har du ikke en strømavtale fra før settes du automatisk på avtalen Glitre Familie ved bestilling. Ønsker du en annen avtale tar du kontakt med oss her!

Bestiller du ladeboks med kontantkjøp må du ikke ha strømavtale hos oss.

Skal jeg velge lader med type 1 eller type 2 kabel? +

Ladestandard Type 1

Dette er en type som ikke er vanlig på stasjoner for hurtiglading, men som mange elbiler (blant annet Kia Soul i kombinasjon med CHAdeMO for hurtiglading) har for lading fra kontakter eller ladeboks hjemme.

Ladestandard Type 2

Mange elbiler leveres nå med en Type 2 kabel og plugg. Den erstatter lading fra en vanlig stikkontakt, dersom du har installert en ladeboks hjemme. På mange kommunale ladeplasser er det også denne standarden som er vanlig. Flere og flere hurtigladestasjoner får nå denne pluggen, som kan lade opp til 43 kW i timen.

Hvorfor velge Wallbox? +

Wallbox er et globalt selskap som har som mål å endre måten du bruker energi på. Vi utvikler smarte ladesystemer som kombinerer den nyeste teknologien med enestående design, der kommunikasjonen mellom bilen og laderen styres ved hjelp av brukervennlige apper.

 • Manuell strømjustering med App
 • Se energiforbruket
 • Alltid tilkoblet med WiFi eller Bluetooth
 • 5m kabel Type 1 eller Type 2
 • Lokal og ekstern låsing
 • Kompatibel med alle nettsystemer og installasjoner

Om laderen Pulsar Plus +

Høy ytelse og kompakt størrelse
En kombinasjon som gjør Pulsar Plus til det perfekte valg for hjemmet ditt. Pulsar Plus kommer med integrert kabel, og er egnet for alle elektriske biler med type 1 eller type 2 ladekontakt.

Enkel i bruk
Pulsar Plus er perfekt for deg som ikke har brukt ladere før. Den er så enkel å bruke at du ikke engang trenger å lese bruksanvisningen.

Statuslys
Ett raskt blikk er nok til å vite alt om Pulsar Plus. Et statuslys vil vise om Pulsar Plus enda lader bilen din, eller om bilen er fulladet.

Liten, men kraftig
Vår avanserte teknologi i et nøtteskall. Pulsar Plus kombinerer høy ytelse med kompakt størrelse. Den har alle funksjoner du trenger, samtidig som den er kompakt og tar seg godt ut i hjemmet ditt.

Egenskaper
Den beste ladeopplevelsen, på en enkel måte. Pulsar Plus har integrert ladekabel type 1 eller type 2 og en ladeeffekt på opptil 22 kW. Denne laderen har også kommunikasjon via Bluetooth og WiFi , DC lekkasjebeskyttelse og innebygget lastbalansering.

Vokser med behovet
Ikke kjøp en lader som har begrensning på 7,4 kW eller 11 kW da må du bytte den ut hvis du ønsker mer ladeeffekt. Wallbox laderne er fleksible man kan øke effekten fra 7,4 kW til 22 kW med samme lader. Dette gjør at man ikke trenger å bytte lader selv om man velger å opp gradere til en nyere og kraftigere elbil.

Tilkobling
Muliggjør kommunikasjon mellom din Wallbox og MyWallbox ladeplattformen ved hjelp av Bluetooth eller WiFi , for oppdaterte og synkroniserte ladedata i sanntid.

Hvilken ladeeffekt kan jeg lade med? +

Med Pulsar Pluss med type 2 kabel er maks ladeeffekt 22kW dersom den elektriske installasjonen tillater det.

Med Pulsar pluss med type 1 kabel er maks ladeeffekt 7,4kW dersom den elektriske installasjonen tillater det.

Elektriker bistår med innstilling av ladeeffekt tilpasset den forankoblede installasjonen, slik at lading kan foregå på en trygg og forsvarlig måte.

Viktig å huske at selv om laderen kan levere 22kW er det ikke sikkert at bilen din klarer å ta imot 22kW. Du vil altså aldri kunne ta ut mer effekt enn det bilen din kan håndtere, uansett hvilken ladeeffekt ladeboksen kan levere.

Hvilke biler kan lades med Wallbox Pulsar Puls? +

De aller fleste biler kan lade med Wallbox Pulsar Pluss. Husk at det er viktig å bestille lader med riktig type kabel, da kabelen er fastmontert til laderen. Vi anbefaler alltid at du avklarer med bilforhandleren din dersom du er usikker på om din bil kan lades med Wallbox Pulsar Pluss.

Hvor lang er kabelen som følger med laderen? +

Kabelen som følger med er 5 meter lang uavhengig av om du velger lader med type 1 eller type 2 kabel.

Må laderen tilkobles Wifi? +

Laderen kan konfigureres og brukes uten at laderen er tilkoblet internett. Da kobler du enkelt til laderen med blåtann fra mobiltelefonen.

Hvordan bruker jeg laderen og Wallbox appen? +

Lurer du på noe vedrørende hjemmelader? Ta kontakt med oss!