Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Huseierne | Samarbeid

Glitre Energi Strøm er stolt samarbeidspartner med Huseierne.

Vi tilbyr en av markedets beste strømavtaler for deg som er medlem, ekstra god pris på Glitre SmartBox, og gratis billetter til boligmesser landet rundt!

Strøm til medlemspris

Strømavtalen er enkel, billig og trygg, og den samme for alle medlemmer. Avtalen har spotpris samt et lite påslag på 2,8 øre pr kWh, og lav fast månedspris på 12,50 kr. Du skal føle deg trygg på at du får en av de beste avtalene i markedet!

Vi sier ingenting med liten skrift. Hos oss er en avtale en avtale!

Avtalevilkår Huseierne

Huseierne prisdråpe

Strøm til Boligselskap & Bedrift

Strømavtalen til boligselskap er enkel, billig og trygg, og den samme for alle boligselskap og bedrifter. Avtalen har spotpris samt et lite påslag pr kWh, og lav fast månedspris. Du skal føle deg trygg på at du får en av de beste avtalene i markedet!

Forbruk under 100 000 kWh i året:
Strømavtalen har spotpris samt et påslag på 2,8 øre pr kWh ink mva, og fast lav månedspris på 12,50 kr.

Forbruk over 100 000 kWh i året:
Strømavtalen har spotpris samt et påslag på 1,25 øre pr kWh ink mva, og fast lav månedspris på 12,50 kr.

Medlemskap

Er du allerede kunde av Glitre Energi Strøm og medlem av Huseierne? Du flyttes ikke automatisk over på dette strømproduktet. Bestill i skjema under eller ta kontakt med oss for å gjøre en endring.

Er du medlem i Huseierne, men har ikke medlemsnummeret ditt tilgjengelig? Send SMS med “huseier” til 2007, og du mottar medlemsnummer på SMS. Medlemsnummer fyller du inn på side 2 i bestillingsskjema.

Er du ikke medlem av Huseierne men ønsker å bli det?
Les mer om hvorfor du bør bli medlem her!

Glitre SmartBox

Få full oversikt over strømforbruket ditt med Glitre SmartBox LIVE. Her kan du enkelt følge med i appen på effekt/kapasitetstrinn, strømforbruket og strømprisen LIVE akkurat nå. Slik kan du enklere ta grep for å redusere strømforbruket på tider av døgnet strømprisen er høy.

Glitre SmartBox er en ekstern boks du enkelt kobler i strømmåleren din, og følger med på i appen på telefonen!

Hvem er vi i Glitre Energi Strøm?

Glitre Energi er en pålitelig strømleverandør med fokus på innovasjon, miljø og bærekraft. Vi sier aldri noe med liten skrift. Hos oss er en avtale en avtale. Vi har ingen lokketilbud, og holder det vi lover. Kundemålinger viser at vår kundeservice er blant de beste i bransjen, og våre kunder er aller mest fornøyd med vår gode service og billige strømpriser.

Glitre Energi har lokal og fornybar strømproduksjon på våre vannkraftverk, men selger strøm til hele landet. Huseiernes valg av Glitre Energi er et kvalitetsstempel vi er stolte av. Hvis du som medlem er opptatt av miljø og bærekraft, ta et bærekraftig valg og velg Glitre Energi som din strømleverandør.

Velkommen til oss!

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!

Ønsker du å ringe oss?

Ring 31 00 15 20

(hverdager 09.00 – 16.30)

SPØRSMÅL OG SVAR

Hva slags avtale får jeg? +

Huseierne har forhandlet frem en av markedets beste strømavtaler for sine medlemmer. Avtalen er enkel, billig og trygg, og den samme for alle. Avtalen har spotpris samt et lite påslag på 2,8 øre pr kWh, og lav fast månedspris på 12,50 kr. Du skal føle deg trygg på at du får en av de beste avtalene i markedet!

Hva er fordelen med å bruke Glitre Energi Strøm AS? +

Avtalen er enkel, billig og trygg, og den samme for alle. Avtalen har spotpris samt et lite påslag på 2,8 øre pr kWh, og lav fast månedspris på 12,50 kr. Du skal føle deg trygg på at du får en av de beste avtalene i markedet! Er du ikke medlem kan du melde deg inn her. 

  • Vi har billig strøm – vi tilbyr strøm til konkurransedyktige priser
  • Topp kundeservice – vi er der for kunden. 
  • Du betaler bare for faktisk strømforbruk og vi fakturerer etterskuddsvis. 
  • Du får nettleie og strøm på samme faktura i utvalgte områder. 
  • Vi gir tilbake til samfunnet gjennom støtte til idrett og kultur. 
  • Vi garanterer at du får en av markedets beste strømavtaler som medlem av Huseierne 

Er det bindingstid, i så fall hva koster det å bryte avtalen? +

Avtalen har ingen bindingstid eller bruddgebyr.

Om jeg bytter til et annet selskap, kan jeg bytte tilbake til dere på huseierne-avtalen? +

Ja, så lenge du eller noen i husstanden din har aktivt medlemskap hos Huseierne.

Kan jeg bestille denne avtalen hvis jeg ikke er medlem av Huseierne? +

Nei, denne avtalen er forbeholdt Huseierne sine medlemmer, men du er hjertelig velkommen til å bli medlem hos de her. Når du har registrert deg og mottatt medlemsnummer kan du bestille denne strømavtalen!

Kan jeg ha denne avtalen på alle strømmålere i mitt navn, hytte, feriehus osv? +

Ja, så lenge du eller noen i husstanden din har aktivt medlemskap hos Huseierne.

Kan andre i min husstand benytte seg av denne avtalen? +

Ja så lenge du har aktivt medlemskap hos Huseierne kan andre i samme husstand bestille strømavtale på f.eks. fritidsbolig.

Hva trenger jeg for å bestille strømavtalen? +

Du trenger bare telefonnummer, fødselsdato og e-post, samt medlemsnummer hos Huseierne. Har du ikke medlemsnummeret ditt tilgjengelig kan du sende SMS med “huseier” til 2007.

Ikke medlem? Meld deg inn her!

For å bestille denne avtalen må du eller noen i din husstand være medlem hos Huseierne. Når du er innmeldt vil du motta ditt medlemsnummer på SMS. 

Aktuelle sider

Bli medlem i Huseierne

Bli medlem

Bli medlem i Huseierne og benytt deg av deres mange medlemsfordeler. Spar penger og bestill strøm til medlemspris hos Glitre Energi Strøm!

Glitre SmartBox

Få kontroll på strømforbruket ditt med Glitre SmartBox, hvor du enkelt kan følge med i appen på effekt, strømforbruket og strømprisen LIVE akkurat nå. Slik kan du enklere ta grep for å redusere strømforbruket på tider av døgnet strømprisen er høy. Les mer og bestill her!

Slik sparer du strøm i sommer

Slik sparer du strøm i sommer

Med historisk strømpris i mai og fortsatt høye strømpriser, er det ekstra viktig å tenke på strømforbruket også i sommer. Slik sparer du strøm i sommer!