Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Det er enkelt å bytte strømleverandør! Vi vil gjerne ha akkurat deg som strømkunde. Strømmen du kjøper hos oss er 100 prosent fornybar. Gjennom Lokalbidraget støtter du også din lokale klubb eller forening.

100% fornybar og lokal strøm

Vi garanterer at strømmen du kjøper fra Glitre Energi er produsert på ett av våre lokale vannkraftverk. Vi har som ett av få strømselskap i landet opprinnelsesgaranti på alle våre produkter.  Les mer om 100% fornybar strøm.

Gir Mer fordelsprogramGIR MER logoG rgb

Som strømkunde hos oss får du gode rabatter og tilbud både lokalt og nasjonalt gjennom fordelsprogammet Gir Mer. Du kan laste ned Gir Mer-appen og få alle tilbudene rett i lomma!

Varierte og billige produkter

Vi tilbyr flere strømprodukter – Glitre Innkjøpspris, Glitre Variabel, Glitre eSpot, Glitre webSpot og Glitre Fastpris. Her finner du det produktet som passer best for deg og din familie. Les mer om våre strømavtaler.

Topp kundeservice

Kundemålinger viser at vår kundeservice er blant de beste i bransjen. Våre kunder er aller mest fornøyd med våre billige strømpriser og gode service. Glitre Energi er blitt litt større, men vi er like lokale. Vi er tilgjengelige for deg på telefon, epost, chat og sosiale medier. Kontakt oss her

Lokalt engasjement

Glitre Energi gir tilbake til lokalmiljøet både gjennom Lokalbidraget, gjennom våre samarbeidsavtaler med lokale klubber og foreninger, utdeling av drakter og refleksvester, og ikke minst gjennom lokal verdiskapning. Les mer om Lokalbidraget her.

Litt ditt

Glitre Energi eies av de lokale kommunene i Buskerud og Hadeland. Overskuddet fra Glitre Energi nyter alle godt av, og går blant annet til skoler og eldreomsorg i vår region.

Kundefordeler

Som strømkunde hos oss har vi flere kundefordeler du kan benytte deg av. Følg oss på Facebook for aktiviteter, konkurranser og premier.

En avtale er en avtale

Vi i Glitre Energi er opptatt av å behandle kundene våre med respekt og åpenhet. Vi har ingen lokketilbud, ingenting med liten skrift, ingen skjulte avgifter, og selvfølgelig ingen forskuddsbetaling. Hos oss er en avtale en avtale.

BYTT TIL STRØM FRA GLITRE ENERGI