Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Har du flyttet eller skal du flytte? Husk å melde fra til oss. Ta med deg strømavtalen til din nye bolig. Vi hjelper deg gjerne med det praktiske.

Skal du flytte?

Når du flytter kan du bestille strøm fra Glitre Energi til ny bolig – uansett hvor i Norge du flytter.

Dette gjelder både deg som har hatt Glitre Energi i gammel bolig, aldri har hatt en strømavtale før, eller deg som ønsker å bytte strømleverandør til Glitre Energi Strøm i din nye bolig.

 

Lurer du på noe med flytting?

Ta med deg din strømavtale i Glitre Energi Strøm uansett hvor du flytter i Norge.

Du kan registrere flyttingen raskt og enkelt via vårt kontaktskjema.

Du kan også benytte vårt flytteskjema, eller bestille strøm her og krysse av for at bestillingen gjelder anleggsovertakelse.

Målernummeret står på måleren i boligen. Utflytter vil finne målepunkt ID på en tidligere strømregning. Hvis du er kunde hos oss finner du kopi av regningene dine ved å logge deg på Min side

Du kan også kontakte netteieren din som kan hjelpe deg med denne informasjonen.

Hvis du ikke finner verken målepunkt ID eller målernummer kan vi forsøke å søke etter måleren. Kontakt oss her kontaktskjemaet

For at utflytter og innflytter skal få riktig regning må måleren leses av.

De aller fleste har målere som er fjernavlest av netteier. Da hentes avlesning på flyttedato inn automatisk, og du trenger ikke å gjøre noe.

Hvis du flytter fra eller til et sted hvor måleren ikke er fjernavlest må du lese av måleren så tett på flyttedatoen som mulig, helst samme dag.

Hvis du er i tvil om måleren er automatisk avlest kan du sende oss målernummeret som står på måleren her så kan vi finne det ut for deg.

Du må melde flytting til oss før du flytter, vi kan registrere flyttingen frem i tid. Du må gi oss beskjed om utflytting minst fire virkedager før du flytter for at vi skal kunne avslutte avtalen på riktig dato.

Hvis du allerede har flyttet kan vi ikke registrere flytting bakover i tid dersom du ikke gir oss opplysninger om den som har flyttet inn etter deg. Hvis du melder flytting bakover i tid med opplysninger om den som har overtatt etter deg kan ikke den perioden være lenger enn 30 dager.

 

Du kan registrere flyttingen raskt og enkelt via vårt flytteskjema