Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Stoler på miljøvalget

Den lokale tilhørigheten og det at vi kan stole på at vi kjøper ren og fornybar vannkraft som er produsert lokalt – det er viktig for oss.

Aulie kjøper 100 % fornybar Energi fra Glitre Energi

Lukten av nystekte lomper siver ut av produksjonslokalene til Aulie Lompebakeri i Solbergelva. På løpende bånd produserer det som kanskje er verdens beste lomper. Hvem kan vel tenke seg pølse med lompe fra noe annet enn Aulies lomper? Eller spise mølje uten møljebrød fra familiebedriften i Nedre Eiker?


Aulie dominerer nå markedet fra nord for Oslo ned mot Sørlandet med 20.000 lomper som produseres hver eneste time i de moderne produksjonslokalene. 25 tonn poteter går med i uka.

At potetlomper skulle vokse seg så stort, hadde nok ikke unge Asbjørn Aulie sett for seg da han startet lompebakeri sammen med moren Ingeborg i en kjeller i Mjøndalen for over 40 år siden. Som ung jobbet Aulie både hos Thoen på Gulskogen og Høibakk i Mjøndalen. Det var der han fikk ideen om et eget lompebakeri.

Aulie Lompebakeri tok over for de gamle bakeriene på gårdene rundt omkring, og vokste seg stadig større. Det har vært en eventyrlig suksess.

“Noe av det fineste er å tenke på alle de lokale arbeidsplassene vi har vært med på å skape”, sier Asbjørn Aulie som i dag har over 30 ansatte.

Nå er det nevøen Steinar Aulie som driver butikken.

“Vårt fokus er å levere på service og kvalitet. Gjør vi det så går det bra. Våre distributører følger opp butikkene sine hver eneste dag”, sier Steinar Aulie.

Hovedproduktet er fortsatt potetlompe, men de produserer også speltlomper, møljebrød til jul, og ikke minst lefser som brukes til stadig mer. De fleste dagligvarebutikkene på Østlandet er kunder av Aulie.

“Vi driver fortsatt som en familiebedrift, og mener at «hands-on» og kjærlighet til produktet gjenspeiler i gode produkter for kunden. Dette er ikke bare fine ord, men noe vi lever opp til”, sier Aulie, og skryter av medarbeiderne sine.

“Vi har dyktige folk som har opparbeidet seg unik kompetanse innenfor lompe- og lefseproduksjon”, sier han.

Både Asbjørn og Steinar har lang fartstid som midtstoppere på Mjøndalen, med viktige kamper for a-laget. Det er over snittet opptatt av idretten i hjemkommunen sin. Det er en av grunnene til at det å velge Glitre Energi Strøm som ny strømleverandør var et naturlig valg for Aulie.

“Vi tenker likt. Glitre Energi er lokalt forankret og gir mye tilbake til lokalmiljøet i vårt område, det er noe vi også er opptatt av. De er på banen og støtter lokale lag og foreninger”, sier Steinar Aulie.

Også den gode prisen Glitre Energi kunne tilby var selvfølgelig viktig, men ikke avgjørende.

“Den lokale tilhørigheten og det at vi kan stole på at vi kjøper ren og fornybar vannkraft som er produsert lokalt – det er viktig for oss”, avslutter Aulie.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Send inn skjemaet under, eller ring oss på 31 00 15 16.

 

  • Hidden

Derfor velger disse strøm fra Glitre Energi til sin bedrift