Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Strøm fra det lokale everket

Med massevis av varme og energi styrer Elisabeth Seigerud Øverlier familiebedriften Lygnasæter. Med på laget har hun Glitre Energi Strøm.  

Elisabeth Øverlier på Lygnasæter Hotell velger strøm fra Glitre Energi

Vi har alltid hatt strøm fra det lokale e-verket. Jeg kunne ikke tenke meg noe annet. Vi får den beste avtalen med en leverandør som kjenner oss og våre behov, sier Elisabeth Øverlier.


Hvis du har kjørt riksvei 4 over Lygna så er sjansen stor for at du har stoppet hos familien Seigerud i den hjemmekoselige atmosfæren på Lygnasæter. Med beliggenhet på åstoppen mellom Hadeland og Toten er Lygna et yndet stoppested for dem som trenger bensin, en matbit, eller en overnatting.

Selv en sensommerdag i august er det travelt i resepsjonen på Lygnasæter Hotell.  Far Ole tar imot en bestilling på et selskap i storsalen, Elisabeth gjør forberedelser til en begravelse dagen etter, mens eldstesønnen hennes styrer kjøkkenet og smørbrødbestillinger fra et busslast med pensjonister. En nydelig blomsterbukett pryder resepsjonen, den er fra et fornøyd ektepar som bare måtte takke litt ekstra for oppholdet.

“Det setter vi pris på det”, stråler Elisabeth. “Det er jo dem vi lever for på Lygnasæter – Gjesten”, sier hun. Bak henne på resepsjonsveggen henger skiltet med påminnelsen, om det om noen skulle finne på å glemme det: “En gang gjest – alltid gjest”.

“Vår gjest er egentlig alle”, forklarer hun. “Skiturister, bilister, pensjonister på busstur, og selvfølgelig lokalbefolkningen på Hadeland som skal ha selskap eller tilstelning”, sier Elisabeth.

Selv om Lygnasæter er mest kjent for å være et vintersted med distriktets beste skiføre, er det travelt også på sommerstid.

“Det er faktisk sommeren vi «lever av». Da blir folk ofte litt lenger”, forteller Elisabeth som tok over driften på Lygnasæter for noen år tilbake.

Det betyr ansvar for kro, bensinstasjon, gatekjøkken, hotell med 53 senger, selskapslokaler, og kurs- og konferansesenter, og ikke minst 150 campingplasser noen hundre meter bort i veien.

Med et stort og svært variert strømforbruk gjennom året, har det vært viktig for familien på Lygna å ha en strømleverandør de kan stole på, og som kan hjelpe dem med deres behov.

“Vi har alltid hatt lokal strøm fra det lokale e-verket, og det kommer vi til å fortsette med. De kan mye, og vi får alltid den hjelpen vi trenger”, forteller Elisabeth.

Et forbruk på over 1 GWh og mange målere til alt fra campingplass til hotell gjør Lygnasæter til en storforbruker av strøm. De har mye å hente på å få en god strømavtale med den lokale leverandøren – først som Hadeland Energi, nå som Glitre Energi etter navnebyttet i august.

“Vi har en veldig god dialog, og har alltid opplevd velvilje når det er noe. Med en lokal leverandør som kjenner oss får vi noen som forstår bedriften vår og våre behov. Jeg kunne ikke tenke meg å bruke noen andre”, avslutter Elisabeth.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Send inn skjemaet under, eller ring oss på 31 00 15 16.


 

  • Hidden

Derfor velger disse strøm fra Glitre Energi til sin bedrift