Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Våre strømavtaler

Vi tilbyr fire typer strømavtaler, velg den avtalen som passer deg best.

 • Glitre Innkjøpspris

  Glitre Innkjøpspris er for deg som vil ha en billig avtale, og som vil følge prissvingningene i markedet. Du betaler det samme som det koster oss å levere strømmen hjem til deg., samt et månedlig fastbeløp på kr. 49,- Pris i august: 70,74 øre/ kWh.

  Bestill
 • Glitre eSpot

  Avtalen for deg som er prisbevisst. Du betaler det samme som vi betaler for strømmen på kraftbørsen. Avtalen har et påslag på 4,85 øre/ kWh og et fast månedsbeløp på kr. 19,-.

  Bestill
 • Glitre Variabel

  Denne avtalen har få prissvingninger gjennom året, og gjør den til et langsiktig og trygt valg. Har du lavt forbruk, passer Glitre Variabel godt for deg. Avtalen har ingen fast månedspris.

  Bestill
 • Glitre Trygg Innkjøpspris

  Glitre Innkjøpspris er for deg som ønsker trygghet, og som vil følge prissvingningene i markedet. Du betaler det samme som det koster oss å levere strømmen hjem til deg, samt kr. 49,- i måneden. I tillegg får du vår unike Forsikring Glitre Trygg til kr. 1,50 pr. dag.

  Bestill
 • Glitre Fastpris

  Dette er avtalen for deg som ønsker forutsigbarhet. Avtalen har 12 måneders bindingstid og et fastbeløp på kr. 49,- i måneden.

  Bestill

Flere og flere velger strøm til innkjøpspris

Glitre Innkjøpspris er for deg som vil ha en billig avtale, og som vil følge prissvingningene i markedet. Strømprisen baseres på spotmarkedet. Innkjøpspris er ifølge Statistisk Sentralbyrå den avtalen som lønner seg over tid. Gjennom Lokalbidraget gir du 500 kroner til din lokale klubb eller forening når du blir strømkunde i Glitre Energi

Best på miljø

All strømmen du kjøper av oss er produsert på ett av våre lokale vannkraftverk.

Topp kundeservice

Våre strømkunder er blant de aller mest fornøyde i bransjen.

Lokalt engasjement

Vi engasjerer oss i ditt nærmiljø, og støtter lokale klubber og foreninger.