Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Våre strømavtaler

Velg den strømavtalen som passer deg og dine behov best.

  • Glitre Frihet (webSpot)

    En spotprisavtale som er basert på timesprisene på strømbørsen Nord Pool. Avtalen har et påslag på 4,85 øre/ kWh, et fast månedsbeløp på kr. 39,- og ingen bindingstid.

    Bestill
  • Glitre Familie (eSpot)

    En spotprisavtale som er basert på timesprisene på strømbørsen Nord Pool. Avtalen har et påslag på 6,9 øre/kWh, et fast månedsbeløp på kr. 49 og ingen bindingstid. Prisgaranti i 30 dager på priselementene.

    Bestill

Viktig info vedrørende fastpris -og variable avtaler!

Det er for tiden stor usikkerhet rundt prising av fastprisavtaler og variable avtaler grunnet urolighetene i Europa, og vi tilbyr derfor ikke denne avtaletypen akkurat nå.
Vi vil tilby fastpris- og variabelavtaler igjen når urolighetene i markedet stabiliserer seg, og vi får bedre oversikt over prisene og markedet fremover.

Strøm til medlemspris

Glitre Energi Strøm er stolt samarbeidspartner med Huseierne. Huseierne har forhandlet frem en av markedets beste strømavtaler for deg som er medlem!

NBBO Strøm

Som medlem i Nedre Buskerud Boligbyggelag kan du velge mellom to eksklusive strømavtaler. Se også medlemsfordelene du kan benytte deg av sammen med strømavtalen!

Samarbeidsavtaler

Glitre Energi Strøm presenterer stolt lokal samarbeidsavtale med Nedre Buskerud Boligbyggelag og Kongsberg Boligbyggelag, og nasjonal samarbeidsavtale med Huseierne.

Benytt deg av en av våre gunstige strømavtaler hvis du har medlemskap hos en av våre samarbeidspartnere!

Hvilken strømavtale bør jeg velge?

Det finnes hovedsakelig tre typer strømavtaler; spotprisvariabel pris og fastpris.
Det som skiller disse avtalene er om strømprisene er faste eller flytende, og kan gi stor forskjell på pris per måned. Tenk derfor nøye gjennom hva din privatøkonomi tåler av svingninger i pris per måned, og om du er nødt til å ha en forutsigbar pris med et fastbeløp å betale, eller ikke. Det kan være vanskelig å velge strømavtale, så bruk vår strømkalkulator for å se hvilket produkt som passer best for deg og dine behov.

 

Vår beste strømavtale

Vår beste strømavtale er avtalen Glitre Frihet. Dette er en spotprisavtale og har ingen bindingstid!

Bestill Glitre Frihet her!

 

Hvordan velge strømleverandør?

Det kan være vanskelig å velge strømleverandør og veldig mange er opptatt av billig strøm. For oss er det viktig å velge strømleverandør basert på mer enn bare pris. Strøm er ikke bare strøm, og det ER faktisk stor forskjell på strømleverandører i hele landet. Noen gir sitt overskudd til andre deler av landet eller sender overskuddet ut av landet, mens et fåtall inkludert Glitre Energi gir tilbake til deg og lokalsamfunnet.

Les mer om hvorfor strøm ikke bare er strøm her!

 

Hvordan bytte strømleverandør?

Det er enkelt å bytte strømleverandør. Det er veldig vanlig å bare la de avtalene og abonnementene man har løpe videre år for år. I en ellers stressende hverdag er det fort gjort at disse tingene går i glemmeboka. Hvis du tar du deg tid er det store sjanser for at du vil bli mer fornøyd med strømavtalen din. Generelt anbefales det at alle sjekker avtalen sin én gang i året. Da er du sikker på at du har en strømavtale som passer deg, til en fornuftig pris.

Les hvordan du bytter strømleverandør her!

Trygg Strømhandel

Vi er en godkjent strømleverandør gjennom sertifiseringsordningen Trygg strømhandel.

Topp kundeservice

Våre strømkunder er blant de aller mest fornøyde i bransjen.

Lokalt engasjement

Vi engasjerer oss i ditt nærmiljø, og støtter lokale klubber og foreninger.