Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Fastpris

Noen ganger kan det være vanskelig å velge strømavtale, og ordene fastpris, variabel pris og spotpris dukker ofte opp i den sammenheng – uten at det kanskje egentlig virker så oppklarende?  Nedenfor tar vi for oss begrepet fastpris slik at det blir enklere for deg å velge din strømavtale.  

 

Valg av strømavtale 

Det finnes i hovedsak tre strømavtaler; fastpris, variabel pris og spotpris. Det som skiller avtalene fra hverandre er fast eller flytende strømpris, som igjen kan gi stor forskjell på pris per måned. Tenk deg derfor nøye gjennom hva din privatøkonomi tåler. Tåler den svingninger i pris per måned, eller bør du ha en forutsigbar pris med et fastbeløp å betale. 

Svingninger i prisen er som kjent billigst over tid, men ikke alltid billigst i enkelte måneder. Dette kan være en tøff vintermåned for eksempel, da familien din har det litt trangt med pengene, så vær sikker på at dere tåler denne opp og ned-turen før dere velger en slik avtale. Hvis ikke, velg en strømavtale med fastpris. 

Hos oss i Glitre Energi Strøm heter vår avtale med fastpris Glitre Trygg!

Glitre Trygg 2022

Dette er strømavtalen for deg som ønsker en strømavtale med fastpris i hele 2022 .

Pris 85 øre/ kWh
Fast månedsbeløp på 49 kr
12 mnd bindingstid (01.01.2022-31.12.2022)

Bestill Glitre Trygg 2022 her

Glitre Trygg 2023

Dette er strømavtalen for deg som ønsker en strømavtale med fastpris i hele 2023.

Pris 67,93 øre/ kWh.
Fast månedsbeløp på 49 kr
12 mnd bindingstid (01.01.2023-31.12.2023)

Bestill Glitre Trygg 2023 her

Velg mellom fastpris, variabel pris og spotpris 

Begrepet fastpris ligger litt i navnet, men med en fastprisavtale er prisen per kWh fast hver måned.
Dersom du ikke har rom for store svingninger i økonomien din, er denne den tryggeste avtalen fordi den har stor forutsigbarhet. Det er viktig å huske på at det ikke er en fast sum som er lik hver måned, men en fastpris x ditt forbruk.

Ved bruk av denne strømavtalen må du være klar over at det som regel er bindingstid, og at du får bruddgebyr dersom du sier opp avtalen før tiden. Derfor er det viktig å undersøke dette før du eventuelt bytter over til en annen strømavtale.

Flere aktuelle artikler