Kontakt Lukk

Hei og velkommen til oss!

31 00 15 50
Åpningstider kundesenter og chat:
Mandag - fredag 08.00 - 15.30

Kontakt oss
Spørsmål og svar

Vi er stolt samarbeidspartner med Tise!

Glitre Energi er stolt samarbeidspartner med Tise. Tise er en norsk gratis-app for salg av brukte klær og interiørartikler, som i hovedsak retter seg mot kvinner mellom 18 og 35 år. De er svært opptatt av miljø og bærekraft, og de har fått mange til å få øynene opp for kjøp og salg av brukte gjenstander etter deres oppstart i 2016.

Visste du at veldig få norske strømkunder vet med sikkerhet hvor strømmen i stikkontakten kommer fra, da strømmen alltid tar korteste vei? Vi kan ikke si med sikkerhet hvor strømmen i stikkontakten din kommer fra, da strømmen alltid tar korteste vei.

Vi i Glitre Energi Strøm kan ikke styre hvordan din strøm blir produsert – men vi kan hjelpe deg med å bestemme hvilke kraftverk som skal få betalt for strømmen din. Opprinnelsesgaranti garanterer at det produseres like mye strøm fra lokale vannkraftverk tilsvarende forbruket ditt. I Glitre Energis tilfelle er det fra våre kraftverk i Kaggefoss, Gamlebrofoss, Geithusfoss og Pikerfoss i Drammensvassdraget og Numedalslågen.

Ved å gi din støtte til norsk vannkraft kan du være trygg på at det produseres like mye strøm fra våre lokale vannkraftverk tilsvarende forbruket ditt.

Du som kunde kan dermed bidra til at det produseres mer fornybar energi ved å bestille støtte til norsk vannkraft i tillegg til strømavtalen Glitre Frihet!

Se Glitre Energi Strøm sin opprinnelsesgaranti for fornybar strøm

Vi tok en prat med Tise for å forklare hvordan opprinnelsesgarantier fungerer!

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med oss!

Flere aktuelle artikler